semyon wrote:
Pierwszy wstępny, zupełnie na szybko, projekt zgodnie z życzeniem Fausta ma foto/awatar, nick, logo, adres forum.
Coś do zmiany? Jakieś wizje? Może nr legitymacji?
1) wyczyścić obramowanie dookoła loga Arii (wygląda jak brud i zmniejsza czytelność)
2) rozważyć zmianę loga na wersję pionową/kwadratową (tekst pod Żorikiem)
3) wywalić całą sekcję "polskie forum ..." razem z adresem, z dwóch przyczyn: a) adres może się zmienić (tak, mam plany na krótszy i lepszy ale na razie nie mogę ujawnić), b) wg mnie trzeba stawiać akcent na działalność, w tym off-line'ową (fora wiele ludzi nie odbiera poważnie), a napis "Chimera - polski fanklub zespołu Ария" już to odzwierciedla i nie ma po co dublować.
Nie do końca widzę sens w numerze legitymacji, tym bardziej podpinaniu jej pod ID użytkownika na forum. Ja mam 2, hexxe która się rejestrowała jako druga ma ponad 50 a ten przedział zajmują boty. Kolejność pojawiania się na forum też odpada bo będą dziury - np Faust się pojawił trochę później ale ludzie przed nim mało się udzielali.
Po liczbie postów też nie ma sensu bo może się zmienić, co prawda wątpię żeby Faust, a99ie albo die_blindly przebili semyona ale różne rzeczy się zdarzają
Warto wg mnie zastanowić się nad wpisaniem grupy/funkcji użytkownika, których co prawda nie mamy dużo ale mam nadzieję że to się zmieni